Door: Bedrijf en Energie


Verdien een adviestraject naar 100% klimaatneutraal

Als organisatie binnen 1 jaar 100% verantwoordelijkheid nemen voor de eigen impact op klimaatverandering? Dat kan nu met de tweede editie van de Climate Makeover.

Vijfentwintig organisaties maken kans op een gratis adviestraject richting een klimaatneutrale organisatie. Gestart wordt met het verkrijgen van inzicht in de CO2-voetafdruk. Dan volgt een advies over energiebesparing waarvan de maatregelen meteen voldoen aan de wet Milieubeheer. Vervolgens krijgen de organisaties tips over het duurzaam opwekken of groen inkopen van energie. Ten slotte volgt informatie over hoe met behulp van CO2-compensatie verantwoordelijkheid is te nemen voor het restant.

Waarom zou je meedoen aan deze actie? Het maakt je bewust van eigen energiekosten en hoe je hier op kan besparen. Je kunt jouw organisatie of product duurzaam en klimaatneutraal positioneren. Je hebt direct een competitief voordeel hebt bij duurzame inkopers. Ook bereid je je zo voor op (wet- en regelgeving in) de toekomst. En ten slotte krijg je een goed gevoel, omdat jij meewerkt aan een duurzamer wereld!

100% klimaatneutraal met de Climate Makeover? Dat kan! Start nu met kosten besparen en duurzaam ondernemerschap en meld je organisatie direct aan via de Climate Makeover inschrijfpagina >. De 25 inschrijvers met de beste motivatie verdienen het adviestraject Dit initiatief is mede tot stand gekomen dankzij de Nederlandse Klimaatcoalitie en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

De inschrijving voor deze ronde is inmiddels afgelopen, u kunt op de Climate Makeover pagina nog wel lezen hoe u zelf met het adviestraject aan de slag kunt.