Bedrijf en Energie.nl is onderdeel van Klimaatplein.com. Het Klimaatplein is een online platform dat maandelijks 12.500 keer wordt bezocht door ondernemers die aan de slag willen met met verkleinen van de CO2-voetafdruk.

Het Klimaatplein biedt tips voor energiebesparing en een 5-stappenplan voor energiebewust ondernemen. Ook lees je er honderden cases en best practises van bedrijven die al energie hebben bespaard of duurzaam hebben opgewekt. Start met het berekenen van de CO2-voetafdruk van je organisatie en volg het stappenplan om duurzamer te gaan ondernemen terwijl je kosten bespaart.

Op het Klimaatplein tref je tientallen aanbieders van producten of diensten die je helpen om je CO2-voetafdruk te verkleinen. Wanneer jouw product of dienst daar ook aan bijdraagt, dan kun je partner worden van het Klimaatplein. Op die manier breng je jouw aanbod onder de aandacht van al die duizenden organisaties die het Klimaatplein bezoeken. Bovendien voldoe je, door deel te nemen aan het Klimaatplein, aan de invalshoek D participatie > van de CO2-prestatieladder.

Ook partner worden van het Klimaatplein? Kijk hier naar de mogelijkheden > en meld je aan!